Wild van wild

In het prachtige Epe valt ontzettend veel te beleven wanneer het om wild gaat. De bosrijke omgeving biedt mogelijkheden van lekker wandelen tot aan wildkijken. In de mooie restaurants in en rondom Epe wordt er daarom ook het nodige wild geserveerd. Op de internetsite vvvepe.nl is informatie te vinden om een eerste indruk te krijgen van wat Epe onder andere te bieden heeft.

Fazanten, vossen, reeën, herten en zwijnen zijn maar enkele voorbeelden van wild wat in de bossen gezien kan worden, en waar prachtige gerechten mee worden bereid.

Actief in en rondom Epe

De internetsite vvvepe.nl geeft een ook goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn om te overnachten in en rondom Epe. Overnachten op een camping, in een bungalowpark, bij een bed and breakfast of in een luxe hotel is allemaal mogelijk. Om wild te zien in de bossen is het aan te raden om stilletjes, vroeg op pad te gaan. De reeën liggen dan nog te slapen tussen de struiken en het is dan soms mogelijk om ze van dichtbij te zien. Oog in oog staan met een vos of een hert is ook altijd een bijzondere ervaring. Ook bij zonsondergang of een nachtwandeling valt er altijd het nodige te zien en te beleven mits de dieren niet verstoord worden door lawaai. Stilletjes wandelen biedt de meeste kans op succes.

Culinair avontuur

Het is ook mogelijk om na een heerlijke dag buiten te zijn geweest de dag af te sluiten met een lokaal culinair avontuur. Op de vele menukaarten van de restaurants staan er vele mooie wildgerechten vermeld. De restaurants hebben natuurlijk niet alleen seizoensgebonden gerechten op de kaart staan maar ook vis-, of vegetarische gerechten zijn zeker verkrijgbaar. De site vvvepe.nl geeft de juiste informatie en tips om ergens lekker te kunnen lunchen, dineren, een kop thee te drinken of te gaan borrelen.