Nosun.nl: do or don’t?

Alleen op vakantie gaan is voor veel mensen geen optie. Het is toch niet gezellig om in je eentje een stad te verkennen of op een terras te genieten van de zon? Vaak kiezen mensen er dan maar voor om gewoon thuis te blijven, maar dat is onnodig. Er bestaan namelijk ook reizen waar je als groep op reis gaat, maar waarbij iedereen wel alleen komt. Je hoeft dus niet je partner of vriend(in) mee te nemen, maar het is juist ideaal voor mensen die alleen zijn en wel graag op vakantie willen.

Groepsreizen
Een van de aanbieders van dit soort vakanties in groepen, is www.nosun.nl. Let wel op: je kunt hier terecht voor actieve groepsreizen. Bij een groep kun je denken aan ongeveer 8 personen, dus er is geen sprake van hele grote groepen. Dat maakt het ook meteen een stuk persoonlijker en je krijgt zo goed de kans om iedereen in de groep te leren kennen, wat erg prettig is. Als je met de een geen klik hebt, dan met de ander vast wel. Het doel van deze reizen is overigens niet om mensen echt aan elkaar te matchen. Het kan voorkomen dat er iets moois uitkomt, maar daar zijn de reizen niet perse voor bedoeld. Het doel is om simpelweg een leuke tijd te hebben.

Wat kun je verwachten?
Je moet ook zeker niet lui zijn als je kiest voor een vakantie bij deze reisaanbieder. De vakanties zijn namelijk behoorlijk actief. Je zult een heleboel zien van de natuur en voor veel mensen is alleen dat al reden genoeg om snel te boeken. Je hebt een reisbegeleider waardoor je alle mooie dingen van een land zult zien en zo zorg je ervoor dat je niet alleen maar blijft luieren, maar ook actie onderneemt, want eerlijk is eerlijk: op vakantie gaan betekent ook wat moois zien van een land.

Bij de reizen mag je heel wat gezelligheid verwachten en kun je rekenen op leuke verrassingen. Twijfel niet om in je eentje te boeken, want maar liefst 96% van de mensen die boekt bij www.noSun.nl boekt alleen en ziet het wel zitten om met een gezellige groep op vakantie te gaan. Je kiest uiteraard zelf naar welk land je wilt gaan. De reizen van de organisatie zijn allemaal binnen Europa. Al met al zijn mijn ervaringen ontzettend goed en zal ik hier zeker nog eens boeken!