Mijn review van tandartsenpraktijk Kleinsman / Varzideh

Mijn gebit, daar ben ik nooit trots op geweest. Vanaf een jonge leeftijd waren mijn tanden al geler en hoe ouder is wordt, des te brozer mijn tanden aanvoelen. Ik droomde al jaren van een verbetering, maar niets hielp. Per toeval kwam ik in aanraking met Kleinsman.de. Ik vond hun website en was aangenaamd verrast door de services die zij bieden.

Persoonlijk intakegesprek
Ik maakte gelijk een afspraak en kon al snel terecht voor een intakegesprek. Dit gesprek werd zowel persoonlijk als professioneel gevoerd. Ik werd goed geadviseerd en geïnformeerd over de mogelijke services. Mij werden facings voor de tanden aangeraden en ik kon al snel mijn behandelafspraak inplannen.

Wereld van verschil
De behandeling was snel en geheel pijnloos. En het resultaat? Dat mag er wezen! Ik wist niet wat ik zag. Mijn normaal zo’n broze gebit was nu stralend. Ik had gelijk een tandpasta-reclame gebit. Het was een onwerkelijke ervaring.

Ik kan de services van Kleinsman.de van harte aan iedereen aanbevelen. Je krijgt een specialistische service en persoonlijke aandacht voor een goed tarief. Je weet precies waar je aan toe bent. Mijn lach is nu stralend en ik kan met een zelfverzekerd gevoel de deur uit.