Jouw actieve groepsreis in Europa wordt geweldig met noSun

Wil je een reis naar een bestemming in Europa maken, maar kun je niemand meekrijgen? Of je bent wel klaar met strandvakanties en ben je op zoek naar iets actievers? Dan ben je bij noSun aan het juiste adres!

Best gewaardeerde aanbieder van actieve reizen in Europa

Met ruim tien jaar ervaring in gespecialiseerde groepsreizen, is noSun dé aanbieder van actieve groepsreizen in Europa. Dat vinden we niet alleen zelf, maar onze reizigers vinden dat ook. Onze reisbegeleiders worden gemiddeld met een 9,4 gewaardeerd en op Zoover zijn wij de best beoordeelde aanbieder van actieve reizen in Europa.

Door onze jarenlange ervaring kennen we de lokale bevolking en de natuur op onze bestemmingen. En kunnen we feilloos de allermooiste plekken in Europa vinden. Hierdoor kun je altijd kiezen uit avontuurlijke groepsreizen door Europa die perfect bij jou passen.

Reisbegeleiders van topniveau

Een goede reisbegeleider maakt van een leuke reis een geweldig avontuur. Daarom vindt noSun het zo belangrijk om op alle reizen te zorgen voor ervaren, enthousiaste en deskundige reisbegeleiding.

Het is geen toeval dat onze reisbegeleiders zo goed gewaardeerd worden. Wij selecteren alleen maar reisbegeleiders die al veel van de wereld hebben gezien en een passie voor reizen hebben. Daarnaast trainen we onze reisbegeleiders om ook moeilijke situaties de juiste beslissingen te nemen.

Ervaar met noSun hoe leuk het reizen met een groep is

Reizen in een groep is een geweldige belevenis. Wat is er nou leuker dan samen te genieten en je avontuur met elkaar te kunnen delen?

Bij noSun reis je in kleine groepen van ongeveer acht personen. Door de groepen bewust klein te houden, is er altijd ruimte voor jouw individuele reiservaring. En omdat de meeste reizigers bij noSun alleen reizen, is het makkelijk contact maken met je medereizigers.

De voordelen van een groepsreis met noSun
Daarom kies je voor een groepsreis van noSun:

  • Kennis van mooiste plekken in Europa
  • Reizen van noSun zijn verrassend en prettig anders
  • Groepen van noSun zijn klein en gezellig
  • Genoeg ruimte om zelf invulling aan je reis te geven
  • noSun is volgens Zoover de beste aanbieder van actieve reizen
  • Reisbegeleiders van noSun worden gewaardeerd met een 9,4

Laat je inspireren door onze geweldige groepsreizen en bestemmingen op www.nosun.nl