Groeiende trend: tweede huis in Duitsland

Nederlanders die een tweede huis kopen in het Duitsland, is een ontwikkeling die al jarenlang aan de gang is. En dat is niet voor niets, want een huis kopen in Duitsland is voor Nederlanders om meerdere redenen aantrekkelijk. Wat zijn zoal de voordelen van een eigen huis – dat kan een vakantiewoning maar ook woonhuis zijn die je na emigratie aanschaft – in Duitsland?

Voordelen van een huis in Duitsland
Voordelen van een huis in Duitsland kopen zijn er volop. Zo is grond in Duitsland erg goedkoop en ook de huizenprijzen zijn aantrekkelijk. Een Duits huis is een goede investering, want aan de rentes van de bank heb je door de inflatie helemaal niets.

Verder lijkt de Duitse mentaliteit in veel opzichten op de Nederlandse mentaliteit: Duitsers staan bekend als vriendelijk, betrouwbaar en punctueel en houden net als Nederlanders van een goed feest en lekker eten en drinken. Ten slotte is Duitsland een modern land. Goede supermarkten, winkels, huizen, auto’s en sociale voorzieningen, en natuurlijk een prachtige omgeving!

Informatie aanvragen
Wil je meer informatie over een eigen huis in het mooie Duitsland? Kijk dan op de website van hollandimmocenter.com. Uiteraard kun je bij interesse geheel vrijblijvend contact op nemen met een van hun ervaren adviseurs!