Ga mee met noSun, de beste aanbieder van actieve groepsreizen in Europa

Met meer dan tien jaar ervaring in actieve groepsreizen in Europa, is noSun dé aanbieder van actieve groepsvakanties naar de mooiste Europese bestemmingen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar dat vinden onze reizigers ook!

Best gewaardeerde aanbieder van actieve reizen in Europa

Onze reizigers waarderen onze reisbegeleiders gemiddeld met een 9,4. En op Zoover.nl krijgt noSun de hoogste score van alle aanbieders van actieve reizen in Europa. Dat onze reisbegeleiders zo goed gewaardeerd worden, komt doordat we alleen maar kiezen voor mensen met een passie voor reizen en veel reiservaring. Je weet dus zeker dat je met een actieve groepsreis van noSun in goede handen bent.

Fantastische bestemmingen voor actieve reizen

We weten door onze jarenlange ervaring met actieve groepsreizen wat de mooiste plekken zijn voor geweldige actieve reizen in Europa. Je kunt bij ons dus altijd kiezen uit bestemmingen die perfect bij jou passen.

Wat dacht je van prachtige wandelingen over gletsjers en in natuurparken in IJsland, trekken door de ruige Highlands van Schotland of op Sardinie lopen tussen de pijnbomen en de eeuwenoude geschiedenis? En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van ons veelzijdige aanbod. Kijk voor al onze bestemmingen op www.nosun.nl.

Actieve reizen met noSun in kleine groepen

Bij noSun reis je altijd in kleine groepen. We streven ernaar om iedere groep ongeveer acht personen groot te maken. Geen massatoerisme dus, want we willen dat er altijd genoeg ruimte voor jou als individuele reiziger is.

Het is ook altijd gemakkelijk contact maken met de leden van je groep, zeker omdat de meeste van onze reizigers in hun eentje meegaan.

De voordelen van een actieve groepsreis met noSun

Daarom kies je voor een actieve reis van noSun:

  • Jarenlange ervaring in actieve groepsreizen
  • Reizen naar de mooiste plekken in Europa
  • Verrassende bestemmingen die anders zijn
  • Kleine groepen met genoeg ruimte voor jou
  • Door Zoover uitgeroepen tot beste aanbieder van actieve reizen
  • Reisbegeleiders worden gemiddeld met een 9,4 gewaardeerd

Laat je inspireren door onze geweldige actieve groepsreizen en kijk voor allle bestemmingen op www.nosun.nl