Facings voor tanden

Mijn tanden waren al lang mijn minst favoriete gedeelte van mijn lichaam. Mijn tanden waren geel, broos en erg fragiel. Ik hield altijd mijn handen voor mijn mond wanneer ik moest lachen uit gêne voor mijn gebit. Toevallig kwam ik in aanraking met kleinsman.de. Ik las op de website van facings voor je tanden kan doen met je gebit. Ik was gelijk geïnteresseerd.

Goed geïnformeerd
Na mij online te hebben ingelezen over de behandeling nam ik contact op met Kleinsman. Ik kon een intakegesprek inplannen en tijdens dit gesprek werd ik helemaal bijgepraat over de procedure. Voor de behandeling was ik helemaal op de hoogte van wat er ging gebeuren. Ik kon met een gerust hart in de stoel gaan liggen.

Prachtig resultaat
De facings zorgen ervoor dat mijn oude broze tanden hersteld werden. Door een unieke technologie kan kleinsman.de mijn tanden herstellen met een nieuw laagje. Mijn tanden werden sterker en ook witter. Het is een unieke behandeling met een geweldig resultaat. Toen ik na de behandeling een spiegel kreeg voorgehouden, wist ik niet wat ik zag. Ik had een stralend witte lach. Dit gebit had ik al jaren niet meer gezien.

Kleinsman.de kan ik zeer aanbevelen. Zij hebben een professionele houding en beschikken over de juiste technologie om het gebit te herstellen. De facings op mijn tanden hebben letterlijk mijn leven verandert. Ik lach weer voluit en geniet dagelijks van mijn prachtige gebit.