Alleengaande reizen in Europa

Houd je wel van een beetje avontuur en heb je geen zin om je komende vakantie alleen op reis te gaan? Dan heeft No Sun de oplossing voor jou. Hier is het mogelijk om een actieve groepsreis te boeken naar een mooie bestemming in Europa. Ruim 96 procent van alle mensen die via No Sun een vakantie boekt, doet dit alleen.

Groepsreizen voor singles

Voor jou als single betekent dit dat je prima een vakantie in je eentje kunt boeken. Je reist namelijk samen met medereizigers naar een fantastisch vakantieoord in Europa. De kleine groepen waarin je reist zorgen voor veel gezelligheid en vakantieplezier. Vanzelfsprekend is er voldoende tijd voor jezelf en kun je naast een vast dagprogramma prima je eigen keuzes maken.

Interessant aanbod vakantiebestemmingen

Met nosun.nl kun je een reis boeken naar diverse vakantiebestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het prachtige IJsland, maar ook is het mogelijk een actieve vakantie te boeken naar Noorwegen of Zweden of te gaan wandelen in Engeland. Er is volop keuze om er een geslaagde alleengaande reis van te maken. Neem snel een kijkje bij het veelzijdige aanbod van vakantiebestemmingen.

Waarom boek je bij No Sun?
Je boekt een vakantie bij No Sun omdat je weet dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien hoef je je dankzij talloze andere singles nooit alleen te voelen. Kleine groepen zorgen juist voor veel gezelligheid en plezier tijdens een vakantie. Niet voor niets scoren de reisbegeleiders maar liefst een 9,4. Verder zijn de vakanties scherp geprijsd en kun je daardoor betaalbaar op vakantie naar het buitenland.

Boek je vakantie online
Het boeken van een alleengaande reis doe je gemakkelijk online. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Wil je dolgraag weer eens op vakantie naar een mooie bestemming in Europa en wil je vooral niet alleen gaan, maar juist nieuwe mensen leren kennen? Boek dan een vakantie via nosun.nl. Je bent dan verzekerd van een toffe vakantie, waarin je de kans krijgt om nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van een prachtig stukje Europa!